Henri Heikkinen

Minusta

Minusta

Olen syntynyt armon vuonna 1984 puolankalaisen diplomi-insinööri-maanviljelijän ja brasilialaisen asianajaja-maatilanemännän esikoiseksi. Lapsuus meni iloisesti lehmän lantaa haistellessa ja nuoremman veljeni kanssa tapellessa idyllisessä maalaisympäristössä. Harrastuspuolesta vastasivat tietokone ja lentopallo Puolangan Ryhdin juniorijoukkueessa.

Vuosituhannen vaihteen IT-kuplan aikoihin lehmät laitettiin pakettiin ja aloitin oppitaivaltani Puolangan lukiossa. Ylioppilaaksi kirjoitin vuonna 2003 kelvollisin arvosanoin ja lyhyen kesäloman jälkeen aloitin palvelukseni Lapin "rennostossa", josta vuoden jälkeen alikersanttina pääsin muuttamaan silloisen tyttöystäväni Katrin luo Ouluun.

Alle vuoden päästä yhteenmuutosta meille syntyi rakas lapsemme André. Hassunhauska veijari kasvaa huimaa vauhtia, osaa oikeastaan jo kaiken mitä isänsäkin ja on muutenkin iso poika. Sittemmin tiemme Katrin kanssa ovat eriytyneet, mutta joskus elämässä käy näin.

Työelämässä olen ollut mukana teini-ikäisestä asti, kun vanhempien maanviljelys ei pahemmin tuottanut leiville ts. pappa betalar inte. Pisimmän pätkän työuraani tein Sinisalolla, josta lähdin 2005 perustaakseni ensimmäisen yritykseni Vagawebin. Nettisivujen teko elätti pari vuotta, kunnes syyskuussa 2007 perustimme ystävieni kanssa Pelifirma Pixolanen, jossa saan elää unelmaani (eli tehdä pelejä rahasta). Jos tällä joskus rikastun, lupaan laittaa ilmoituksen siitä lehteen.

Sen lisäksi että opiskelen ei-niin-aktiivisesti tietojenkäsittelytiedettä Oulun yliopistossa toimin aktiivisesti Kokoomusnuorissa, olen tällä hetkellä Oulun läänin Kokoomusnuorten puheenjohtaja. Vuonna 2009 olin Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallituksessa. Kunnallisella puolella olen Oulun opetuslautakunnassa ja kaupunginvaltuustossa varavaltuutettuna. Haluaisin myös toimia aktiivisesti ainejärjestö Blankossa, mutta olen kyllä vähän laiminlyönyt sitä... No, hengessä mukana sanotaan :)

Pidän nopeista autoista ja moottoripyöristä, aikalailla ainoa "siltarumpupoliittinen" tavoitteeni onkin saada moottorirata Ouluun. Ajan meidän perheen Hondalla aina kun säät (ja vuodenajat) sallivat. Isona ostan oman pyörän. Ympärivuotisena kulkupelinä minulla on aivan mahtava Peugeot 406 coupé. Luonnollisesti pelaan paljon kaikenlaisia "videopelejä", tosin mielestäni parhaat pelit on jo tehty ja pelailen kotona tuliterällä PC:llä 80/90 -lukujen seikkailupelejä ja tietenkin väkivaltapelejä! :) ...

Pelaamisen vastapainoksi harrastan metsästystä, tosin viime syksynäkään en ehtinyt käydä kuin kerran, pari... No, aseita minulla kuitenkin on, joten mikäli kukkahattutäteihin on uskomista, olen kuitenkin potentiaalinen murhaaja!

Eiköhän siinä ollut, kysy jos jokin jäi askarruttamaan -> henri.heikkinen[ät]pixolane[piste]com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!