Henri Heikkinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Taidemaalaus

Art camera

Eilen avattiin uusi palvelumuoto maalaustaiteen ihailijoille. Mikäli haluaisit tutkia joitakin maalauksia hyvinkin tarkasti, niin pian sinun ei tarvitse enää mennä Berliiniin, Pariisiin, Amsterdamiin saatikka Pietariin. Google on kuvannut jo yli tuhat maalausta siten, että niiden resoluutio on omaa luokkaa (jokaisen maalauksen valokuvan koko on yksi miljardi pikseliä). Ensiksi taidekamera on ottanut maalauksesta yli tuhat skannausta, joita on sitten "liimattu" yhteen erillisen softwaren avulla.

Uudet värit uusi tekniikka

Uudet värit uusi aika. Odottelin kolmisen viikkoa uusia värejä, eli sellaiset tuubissa olevat vesivärit. Kyllästyin hankaamaan niitä vesivärinappeja, kun sutikäsi oli niin kiivas, että ei sillä ollut aikaa tönkiä kovasta napista väriä.

Oulusta en löytänyt sellaisia valmiina hyllystä, vaan ne piti tilata. 

Uudet värit nopeuttivat toimintaa, eli tämäkin teos syntyi alta tunnissa. napeilla pelatessa olisi tunti mennyt pelkästään sutien pesussa ja värien kaivamisessa napista.

Seija ja myrsky on Seija myrsky

Seijan maalaus on kehyksissä ja lähtee hänelle jonakin päivänä, kunhan tulee maalikylälle asiaa. Aihe oli yllättävän vaikea ja haasteellinen, eihän Seijan nimipäivän aikohin enää ole valoa lainkaan. Ja kun ajatellaan että on mysrky ja auringosta ei ole silloin muutoinkaan apaua, niin olisi pitänyt maalata pelkästään mustaa ja harmaata apuna käyttäen.

Выставка Муу Маа в галерее Эспоонсилта 17.-29.11.2015

Выставка Муу Маа в галерее Эспоонсилта 17.-29.11.2015

Восьмой проект – симпозиум «Муу Маа» из мегапроекта «Этнофутуристический симпозиум – «ИСКУССТВО СВЕТА» был организован 5–15 августа 2015 года в Финляндии, в д. Мултиа (Губерния Кески-Суоми). 


Впервые этнофутуристический симпозиум прошел в Финляндии.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä