Henri Heikkinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Satiiri

Uhkakuvista haavekuviin

Pelko on tehokas politiikan työväline. Me vihreät pelottelemme ilmastonmuutoksella, perussuomalaiset maahanmuutolla, Vasemmistoliittoa ahdistaa riistokapitalismi, Kokoomus pelkää valtionvelkaa ja Keskusta autiota kylänraittia. Demareille tuottavat painajaisia perustulo ja yleissitovuuden murtuminen.

Piikki heroiiniä, kiitos!

Alkoholin kieltolaki syveni kuvitteellisessa Suomessa 1961, kun alkoholi lisättiin YK:n listaan huumausaineista. Myynnin ja valmistuksen lisäksi myös alkoholin käyttö muuttui rangaistavaksi. Heroiini ja muut opiaatit ovat laillisia ja runsaassa käytössä.  

Agentti hakee aktiivisesti töitä

Heippa vaan siellä puolustusvoimissa, hybrisosaamiskeskuksessa, mediapoolissa ja miksei EU:ssakin.

 

Nyt kun olen jättänyt Vastavalkean toimituksen, ja olen taas vapaa työmarkkinoille, ajattelin ihan riskillä vetäistä tällaisen avoimen ja aktiivimallisen työhakemuksen.

Autoverotusta naulalla otsaan

Ministeri Anne Bernerin blogikirjoituksessaan nyt aloittama julkinen keskustelu teknisen seurannan käytöstä autojen käytön verotukseen on rohkea edistysaskel. Osa ajoneuvoliikenteelle suunnatuista veroistahan peritään nyt käytöstä riippumattomina maksuina, tavallaan tasaveroina, joten enemmän autoa käyttävät selviävät tältä osin suhteessa pienemmillä maksuilla, vaikka huristelisivat menemään kuinka kuopattomia ja kalliita teitä.

Satiirin jälkipyykki - Sanavapauden rajoilla Saksassa

Saksalainen satiirikko Jan Böhmermann on noussut maailman uutisiin Turkin poliittiseen johtajaan Erdoganiin kohdistuneen pilkkarunonsa takia. Erdogan loukkaantui  ja vaati Böhmermannia tilille, TV-kanava poisti runon sivuiltaan ja kansleri Merkel  kertoi päätöksestä saattaa asia syyttäjäviranomaisten käsiteltäväksi, mutta lupasi että vanhaa lainsäädäntöä vieraan valtion johtajan loukkaamisesta  tarkastetaan. Mitä jupakka tarkoittaa sananvapaudelle ja onko sillä poliittisia seuraamuksia?

Jopa viisi vuotta vankeutta

Jos muutkin tutut firmat käyttäisivät Anttilan mainostoimistoa?

Jos muutkin tutut suomalaiset käyttäisivät Anttilan mainostoimistoa

 

Pitikö tähän nyt tarttua vielä, vaikka koko kohu on jo ohi eikä tästä tule kuin korkeintaan vähän mielensäpahoittamista? 

 

Oraakkeli änkkää, veneen piirsi

Vaalien kestosuosikkeja ei sovi unohtaa! Graafisesti ja tekstillisesti paremmassa muodossa nämä ankat ja kirkkoveneet löytyvät kotisivuiltani

 

Tyhmin ilmein: - En!

Lippu käteen: - Kasit teen?

Tyhjin silmin: - Viis veis äänet kuitenkin.

Salaa ankkaa piirtelee, mutisee. Sen suku? Elin pyhin! Näistä pelkisti. Piirustuksen päätti pierun ääni "Prö".

Testi?    

Det lilla valtipset

SFB - värde ljus rösten! Inte valtipset: Hon har bekant med få vän - männen. Mot hennes väg, kille! Saker for. Rösten i kor till henne! Här den satt, även en finsk stör (het).

Ett vänlig tips till er: skriv som fri människa! Jag är er svensk dregel-vasen     

Julkaise syötteitä