Henri Heikkinen

Henrin heppa- ja muotiblogi

  • hepat ovat ihkuja
    hepat ovat ihkuja

Tein tässä hieman taustaselvitystä ja tulin siihen tulokseen, että ns. poliittisessa kannattajakunnassani naiset ovat valitettavan aliedustettuja. Konkreettisesti tämä näkyy siinä, että usein baarissa käydessä tulee mielenkiintoisia keskusteluja vieraiden ”äänestäjien” kanssa, jotka valitettavasti aikalailla sataprosenttisesti ovat teekkaripoikia tai kylterijannuja.

Kokisin saavani enemmän, jos tällaisissa ”hei sinä olet se Henri Heikkinen, jonka kanssa olen kaikesta samaa mieltä” –ihmisistä suurempi osa olisi naisia (tai edes joku).  Tämän ongelman vuoksi olenkin päättänyt laajentaa blogini aihepiiriä myös naisia kiinnostaviin aiheisiin. Tämä on helppoa, koska olen kaikkien alojen asiantuntija.

Joten kaikki naispuoleiset lukijat: tervetuloa Henrin uudistettuun heppa & muotiblogiin!

Hevoset ovat tosi ihania ja kauniita eläimiä. Kävin kerran ratsastamassa ja se hevonen oli todella kiva! Voi että kun hevoset ovat kivoja. Oletteko koskaan katsonut televisiosta hevosohjelmaa? Minä olen.

Hevoset ovat myös hyödyllisiä, koska niistä saa iloa koko niiden elämän ajan. Ensin ne ovat pikkuisia varsoja, sen jälkeen niillä voi ratsastaa ja ne voivat vetää vaikka pulkkaa. Myös sen jälkeen kun ne ovat kuolleet, niistä voi tehdä varsin maukasta makkaraa. Kylläpä hevoset ovat mukavia juttuja.

Olen tässä viime aikoina panostanut myös muotiin, ostin vähän aikaa sitten uuden paidan. Se on musta ja siinä lukee, että Tommy Hilfiger denim. Se maksoi vähäsen mutta minun oli aivan pakko saada se, sillä se oli minusta niin ihana! Onneksi kohta tulee kesä jeejee! Saan laittaa valkoiset Lacoste –lenkkarit. Niitä ei voi pitää oikein talvella, koska talvella on kylmä. Joskus pidän niitä kyllä myös talvella.

Laitoin kuvan missä ratsastan. Siinä minulla  on päällä farkut Bossin orange mallistosta, kauluspaita on Lacosten, samoin kengät. Nämä vaatteet ovat minulla aina kun ratsastan. Eli kerran ratsastin ja minulla oli nämä vaatteet. Seuraavalla kerralla laitan sitten ehkä erilaiset vaatteet.

En voi jatkaa, aivot sulivat....

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän joonasdasilva kuva
Joonas da Silva

Täähän on ku suoraan Lily.fi blogeista. Seuraavassa postauksessa voisit esitellä käyttämiäs kauneus&hyvinvointi -tuotteita tai märehtiä tunteitas vuosien takaista narsistiexääs kohtaan.

Jyri Terttu

Eipä blogi tuosta enää parane.

Käyttäjän synti kuva
Sari Niemi

Haha haha, tää on niin hassu tapaus että pakko on tykätä :D Mä varmasti kyllä tunnistaisin sut ihan politiikkapuolelta tosin..

Käyttäjän saul kuva
Saul Schubak

Kerrankin sulta asiallinen blogi

Timo Härtsi

:D

Olen sanaton. Olet tainnut osua kultasuoneen.

Käyttäjän nybergh kuva
Thomas Nybergh

Nauroin, mutta sain asbergerkohtauksen mietittyäni Heikkisen blogausta vähäsen.

Muotiblogeissa keskitytään käsittääkseni visuaaliseen viestintään ja tuote-esittelyihin (?). Tämä saattaa tuntua vieraalta ja pinnalliselta sellaiselle lukijalle, joka ei välttämättä lainkaan harrasta jatkuvaa asukokonaisuuksien ym. pohdiskelua.

Syvällisempi tai osaavampi parodia olisi ehkä nostanut esille muotiblogeissa esiintyviä sisällöllisiä kliseitä tekstien pinnallisen rakenteen sijaan. Heikkisen (tahallisen) heikko asiantuntemus genrestä korostuu myös varsinaisten intertekstuaalisten viittausten puuttumisen kautta.

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Öh... Ossi Mäntylahden mukaan kokoomuksessa on kauneimmat naiset, ja porvareilla paras seksi?

Onko tämä osoittautumassa valheeksi?

Jaakko Pyykkölä

Myös kuu lienee juustoa jos Ossilta kysytään.

Käyttäjän henriheikkinen kuva
Henri Heikkinen

Tämähän ei liity siihen millaisia naisia ja minkä verran on puolueessa, vaan siihen millaiset ihmiset juttujani lukevat.

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Henry iiiihqqq!!! Noissa merkkivalinnoissa menee homma muuten aika nurinkuriseksi. Nimittäin vasemmistolaisemmissa piireissä joutuu asioimaan huomattavasti kapitalistisemmalla taholla, Virossa. Mulla esim. lukee Mustamäen torilta ostetussa paidassa Nake ja lenkkarit on Redbok-merkkiset. Luonnollisesti paidan ostaessa tulee aina kaupan päälle myös samanmerkkinen "reppu". Jos oikein on tuhlailutuulella saattaa sortua ostamaan Celvin Klainia.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Vau. Lacosten paidat on tosi sexyjä, kun niissä on se ihqu krokotiili siinä rinnassa.

Sit vielä toi hottis heppa alla. Tää likka suli ihan justiinsa.

Käyttäjän miljasaresvaara kuva
Milja Saresvaara

Tekisi mieli vähän kuitata jotain, mutta jätetään sanomatta:)

Käyttäjän niklasherlin kuva
Niklas Herlin

Eteläkorealaisen rap-taiteilija PSY:n tanssi osoittaa, että hevosella ratsastamista voi harjoitella myön ilman hevosta. Gangnam Style on muuten katsottu Youtubelta yli 250 miljoonaa kertaa. Suosittelen! http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

Anne Pylkkönen

tuosta tuli mieleen että myös lammessa voi polskutella ilman vettä?

http://www.youtube.com/watch?v=aCQd1L_j-6A

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa